lördag 13 april 2013

Girls night in with Beth Cooper

Been bad weather for a few days now....not nice at all! (writing this while hearing a british accent in my head, woop woop)

Well.... Igår så hade vi tjejkväll hemma hos mig, det var väldigt länge sen vi hade det så det var på tiden och vi hade väldigt roligt! Vi möttes på willys för att handla lite mat, blev Tacos som vanligt..yummie! Väl hemma så fixade vi tacos + guacamole och satt sedan och åt och prata om allt möjligt skräp...det jag minss att vi prata om låter lite konstigt, vi prata om blod och cancer och jag vette tusan allt x) haha "ja normalt liksom"
Sedan spelade vi ett spel som jag inte minns vad det heter men man sitter två och två och så ska den ena ta upp små brickor med ett ord på och försöka förklara så många som möjligt och den andre ska ju gissa rätt så fort som möjligt tills timglaset runnit ur...ibland hinner man 1 bricka och ibland kanske tom 5 ^^  men det är ett av dom bästa spelen, det är väldigt roligt att höra alla olika varianter på förklaringar + charader...
Filmen 'I love you, Beth Cooper' gick på tvn igår så den satte vi oss och kolla på, filmen är bra men rätt så knäpp vilket passar oss I guess..

It was fun and cozy (cause it rained outside)....it was nice to fall asleep to the rain too :)
Bought two new shirts this week...a blouse and a t-shirt, the t-shirt was very cheap (Gina Tricot)

Embedded image permalinkEmbedded image permalink

<3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar