torsdag 15 augusti 2013

1D, 1D and even more 1D

 Hiii!! again


Missade Niall Horans twitcam nu i måndags men idag såg jag den på youtube, finns alltid nån där ute som filmar :) haha...han är allt bra söt i sina twitcams, bara sitter där och säger nåt då och då.. Tycker det var gulligt att han tog tid och gjorde en twitcam även fast han nyss kommit hem efter 9 veckor i USA på turne.








Isn't he cute? haha...

Som ni såg i mitt förra inlägg så vann One Direction och Harry Styles i One Direction en massa Teen Choice Awards, grattis grattis till dom!! 4/4 st vann dom och Harry 2/2 vilket inte är så dumt ;) Sedan så får vi inte glömma att deras film har premiär nästa vecka eller näst nästa iallafall, så gå och titta på den!  This Is Us  heter den och den kommer nog vara väldigt rolig, söt och man får se mycket hur dom jobbar och har det lite mer privat osv :)

Jag hoppas ni inte glömt att titta på deras senaste video, deras nyaste singel Best Song Ever som har den bästa videon ever! tycker jag iallafall... det är ett roligt intro och rolig musikvideo där dom verkligen bjuder på sig själva och då är dom som allra bäst. Därför man gillar detta pojkband lite extra eftersom dom är lite extra, haha

Watch it!!!!!!!!!!

 

Aaaaand.... behind the scenes!

 
 

Hope you liked it ;) mohihi

Well....have a great day!

<3



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar