lördag 15 juni 2013

The Bling Ring

Igår så var jag och Aida och såg filmen The Bling Ring med Emma Watson, lite därför vi gick och såg den, så vi cykla dit i spöregn och hem i vind och solsken....trevligt, trevligt!

Handlar om ett gäng ungdomar som är fame-obsessed kan man säga, dom vill ha märkeskläder och smycken och ha massor med pengar, vara populära och festa osv... dom letar upp var en viss kändis bor och när dom inte är hemma för att sedan gå dit och stjäla..

Jag gillade filmen, lite små konstigt slut bara annars var den helt okej, inte direkt min typ av favorit film för det handla bara om att dom stal, festa, knarka... filmen är inspirerad av nåt som verkligen hänt så det gjorde det hela mer annorlunda eller vad man ska säga. Det är en drama komedi och värd att se :)



trailer: https://www.youtube.com/watch?v=BST3CCnP6uE
___________________________________

My day looks like this today: go to the gym and workout, get home and make some lunch and then me and my mum are going to the last recording of "Kändishoppet"  (celebrityjump/dive) it's the final today so that'll be fun :) Hope you all have a great saturday!

<3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar