tisdag 18 oktober 2011

Whata day..

Vaknar vid 4 tiden på morgonen av en massa syren ljud som sen far förbi mitt fönster...just då uppfattade jag de som brandbil men jag har ingen aning faktiskt :/ jobbigt att inte veta vad de var. 
Sen upp igen för att sedan spendera denna dagen på Konsert huset, där var vi i söndags kväll och igår också och ska vara där till fredag kväll, massa massa rep men idag var sista för från och med imorgon så blir de föreställningar, dock bara några små för den hela stora är fredag kväll :) It's so fun! men också riktigt jobbigt, folk som ej gjort de eller vart med om de förstår nog inte hur ansträngande det är, men det är riktigt slitsamt, men kul, hihi. 
Idag har det regnat hela dagen tyvärr, men det regna som mest när jag och Aida skulle cykla från konsert huset, mina byxer har aldrig blivit tvättade sen jag köpte dom så de droppa ju färg från dom..cykeln va prickig, strumporna var gråa istället för vita och mina ben... ja dom ser ut såhär..
nu blev de naket, men så vackra är mina ben, lite mörkare än vad de visar på bilden :P 
Sitter nu här för att plugga, tänkte ta tag i att skriva bok analysen men ser nu att jag ej har pappret med mig så får fortsätta träna på annat. Imorgon osv så tänkte jag börja med naturkunskap-matte-psykologi...wish me luck!
Ska strax laga mat och titta på Teen Mom 2 och ikväll är det Top Model och Desperate Housewives (bästa ever)

Sov sött sen, pusspuss ;) <3
PEACE
*________________________*


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar