tisdag 25 december 2012

MERRY CHRISTMAS

Har haft fullt nu under allt jul stök, i söndags (dagen före julafton) så vart det att fixa en massa här hemma och sedan hade vi besök här på kvällen med massa god fika och klädde granen :)
Igår på julafton (24th) så var det ett spring på morgonen med massa fix och mat lagning, sedan kom en gammal granne över på mat och Kalle Anka, efter Kalle så gick vi till gamla gården och deras lokal där några samlats för mat och fika, vi var inte där så länge för vi ville helst hem till klapparna och mys framför tvn :) Jag fick jätte bra/roliga julklappar och åt mycket gott under dagen, kvällen slutade med gröt framför The Hunger Games!
Idag (25th) så är det väldigt många andra som firar jul men för mig och mamma så blev det att kolla på Ronja Rövardotter och sedan ut och pulsa sig fram i snön! Har kommit väldigt mycket snö under natten/morgonen och inga plog bilar var ute så det var lite knöligt men vi kom fram. Vart att äta lite rester med några av mammas kusiner, skönt att komma ut lite och röra på sig. Nu på kvällen blir det äntligen Victoria Secret Show!!! Yaaay!! :D haha..

I hope you all have an amazing Christmas eve and day with family and friends! Take Care! <3

LOOOOOOOOVE CHRISTMAS............<3<3<3<3<3<3 

My baby got christmas feeling :) &lt;3 #cute #cat #Ariel #christmas #red #glitter  

  
  
  

<3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar