tisdag 5 juni 2012

KRAMPEN 2012

Sista året på Risbergska skolan och sista Krampen och VI VANN!! :D Yes va bra det känns, vann 2/3 år, riktigt skönt :) hade inte vart lika kul att förlora och sen ta studenten på fredag. Det var en galen dag idag, hela tävlingen enligt mig var ganska rörig och det hände en massa, vädret var inte så himla mycket bättre: kallt, varmt, soligt, molnigt, regn, storm, uppehåll, kvavt...ganska olika om man säger så.

Utifrån vad jag såg så vann vi kanoten och Karro vann stafetten men nånting hände med risbergska där, vet inte exakt vad men iallafall helt plötsligt stod det 2-0 till Karro, Nu var det dags för spexet och "brännbollen" och vi vann där, helt otroligt, det har vi inte gjort dom senaste två åren, haha, 2-1 stod det nu och det var dags för boll sporterna, och shit vad jämt det var där, hela tiden tills sista spelet i handboll då vi vann med 2-1 och då stod det 2-2 mellan oss och det fick avgöras i drag kampen
ska inte säga nånting om den utan ni får titta här!


ni vet ju att vi vinner men det var nog den bästa drag kampen jag har sätt! haha så himla bra gjort, dock ser man inte exakt vad som händer för snillet som filmar zoomar in på Karro en snabbis. Båda skolorna får väga in sig så att båda väger lika mycket men grejen är att styrka har ingenting med vikt att göra, okej vikten kan vara till hjälp men om vi säger såhär: Klara väger 55 kg och bara sitter hemma och ser tv medans Stina gymmar intill varje dag men också väger 55 kg, så är ju självklart Stina starkare ^^ haha, jag tror ni förstår och jag tror det är de vi vinner på, lagen väger lika men dom hos oss är mer tränade, vet dock inget om dom från Karro där men utifrån vad man ser så kan det vara så och det är antagligen så...styrkan vinner över vikten.

What evs...Vi vann och det känns hur great som helst, dock vill jag inte tänka på att det är sista gången som elev..

KRAMPEN 2012
winner: Risbergska 
_______________________


Pigs all over the world...UNITE
Peel banana, peel peel banana
Peel banana, peel peel banana
Shake banana, shake shake banana
Shake banana, shake shake banana
Go bananas, go go bananas
Go bananas, go go bananas
Pigs all over the world...UNITE
foxy, foxy, foxy...weee!

*

Risbergska tja la la la la
Risbergska tja la la la la

*

Grisarna tar över världen
Grisarna blir fler och fler
Kom följ med på grise färden
Piltar får ej följa med
__________________________________

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar